Entreprenør, Kloakmester i Silkeborg, Aarhus

Belægning i Galten, Aarhus, Skanderborg & Silkeborg

En professionel og troværdig samarbejdspartner til belægning

Hos Entreprenørfirmaet Torben Svendsen ApS udfører vi alle former for belægning for såvel private, virksomheder og institutioner på tværs af Østjylland. Vi er kyndige og erfarne i vores arbejde med traditionelle løsninger inden for belægning, men vi sætter også pris på en god udfordring og kommer derfor gerne med forslag til individuelle løsninger.

Vi bestræber os som virksomhed på at være samtidige med udviklingen inden for entreprenørfeltet, så vi kan tilbyde de bedste og mest effektive løsninger.

Hos Entreprenørfirmaet Torben Svendsen ApS prioriterer vi at have en god og gennemsigtig dialog med dig som kunde, så vi kan være sikre på, at det endelige resultat afspejler dine ønsker og den aftale, vi sammen har indgået.  Hvis du derfor står og mangler en ny terrasse til hjemmet eller en ny indkørsel til virksomheden, så finder du en professionel, konkurrencedygtig og troværdig samarbejdspartner i os. 

 

Få et indblik i vores typiske belægningsarbejde

Vores erfaring med belægningsarbejde har givet os muligheden for at skabe unikke og individuelle resultater, uden at budgettet løber løbsk. Vi tilbyder derfor også fordelagtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores håndværk, så du kan få det udendørsareal, du drømmer om. Herunder kan du få en indsigt i de belægningsopgaver, vi typisk hjælper vores kunder med:

  • Anlæg af fx stier, terrasser, gårdspladser og indkørsler i forskellige materialer (granitfliser, kampsten, chausséer, brosten m.m.)
  • Mindre belægningsopgaver som fx anlægning af kantsten

Hvis du har ønsker til belægningsarbejde, som ikke er nævnt ovenfor, må du ikke tøve med at kontakte os. Vi har også et godt indkøbsnetværk, så vi kan hjælpe dig med at finde den stentype, du ønsker i forbindelse med belægningen.

 

Kontakt os og bliv klogere på dine muligheder

Vi sidder altid klar til at give et uforpligtende tilbud på en opgave, og du kan kontakte os via kontaktformularen på vores hjemmeside, på mail info@torbensvendsen.dk eller telefonnummer 40 30 99 55.

Du skal kontakte os, hvis du har brug for belægning i Aarhus, Silkeborg, Skanderborg, Galten og omegn og du ønsker et højt kvalitetsniveau og fordelagtige priser. Vi ser frem til at høre fra dig!


Læs også om højvandsslukke, kloakseparering, omfængsdræn og tv inspektion.

 

Kontakt os