Entreprenør, Kloakmester i Silkeborg, Aarhus

Belægning

Vi udfører alle former for belægning for både private og virksomheder i Jylland såsom Århus, Silkeborg, Skanderborg, Galten og omegn. Vi hjælper også gerne med forslag til individuelle løsniger. 

Belægning i højeste kvalitetsniveau

Vi har arbejdet med belægning i mange år og har derfor oparbejdet en stor erfaring. Vores store erfaring i belægningsbranchen medfører, at vi kan skabe unikke og individuelle resultater, uden at budgettet løber løbsk.


Det er vores ambition, at forblive en professionel og troværdig samarbejdspartner og derfor har vi viljen til hele tiden at følge med udviklingen og kende alle muligheder indenfor belægning. Vores erfaring gør også, at vi klarer arbejdet på kortest mulige tid, uden det går ud over kvaliteten, og det afspejler sig i en samlet fordelagtigt pris.


Vi er derfor de rette at kontakte, hvis du ønsker en god behandling, et højt kvalitetsniveau og fordelagtige priser.

 

Kontakt os og hør mere om dine muligheder 

Du kan kontakte os via vores hjemmeside, på mail info@torbensvendsen.dk, telefon 40 30 99 55, eller ved at besøge os personligt på vores addresse i Herskind nær Galten ved Aarhus, for en snak om dine muligheder. Sammen kan vi finde den bedst mulige løsning for dig.


Med erfaring fra blandt andet Galten, Skanderborg, Silkeborg og Aarhus, varetager vi opgaver i hele Jylland til kundernes tilfredshed.


Vi ser frem til at gøre et stykke godt arbejde for dig også.

 

Kontakt os