Entreprenør, Kloakmester i Silkeborg, Aarhus

Din troværdige kloakmester

Hos Entreprenørfirmaet Torben Svendsen ApS forstår vi værdien i at have en kloakmester, som man kan stole på. Vi har mere end 30 års erfaring inden for kloakarbejde – og vi ved, hvad det vil sige at skabe værdi for dig! Ønsker du en troværdig samarbejdspartner, uanset hvilket kloakproblem du står overfor? Så kontakt os allerede i dag! Vi opererer i Aarhus, Silkeborg og på tværs af hele Skanderborg Kommune.

 

Autoriseret problemløsning i alt kloakarbejde

Hvis der opstår problemer med kloaksystemet, skal man have fat i en autoriseret kloakmester. Dette er din garanti for, at arbejdet bliver udført korrekt – direkte efter bogen. Vi har haft vores autorisation i mere end 20 år og varetager altid enhver opgave med omhu og sans for detaljen. Vores fornemmeste opgave er at skabe løsninger, der skaber værdi for vores kunder. Vi lægger en stor personlig stolthed i at udføre et godt stykke arbejde, der holder i lang tid. Hos os er du som kunde med hele vejen.

 

Kvalificerede eksperter nær dig

Vi er et hold at kvalificerede eksperter indenfor kloak. Når du ringer til os får du fat i vores  kloakmester eller kontoret. Det er vores kloakmester, der kommer på besøg hos dig og kigger på arbejdet/skaden. Det er også ham, der skriver tilbud og laver dokumentationen til kommunen, så det sikres at alt laves efter gældende regler. Når vi kommer ud til dig, vil du møde vores skarpe hold af anlægsstruktører og rørlæggere.

Vi holder os løbende opdateret, så du er garanteret det bedste kloakarbejde på markedet. Som følge af vores mange år som autoriseret kloakmester udfører vi et utal af forskellige opgaver. Vi kan blandt hjælpe dig med:

Skulle der opstå større problemer med dit kloaksystem, varetager vi ligeledes renovering af kloak. Med hjælp fra os er din kloak i sikre og kompetente hænder!

 

Har du brug for en kloakmester? Ring allerede i dag!

Vores rådgivning er altid tilpasset særligt til situationen og dine behov, så slutresultatet ender med at blive det bedst mulige. Vi hjælper gerne til med dine kloakopgaver i det østjyske – blandt andet i Aarhus, Skanderborg, Galten og Silkeborg. Kontakt os på mobil 40 30 99 55, telefon 86 95 45 90 (kontoret)eller via kontaktformularen på denne side. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os