Entreprenør, Kloakmester i Silkeborg, Aarhus

Beton- og støbearbejde

Savner din bolig, virksomhed eller boligforening en pålidelig og stabil håndværker til betonarbejde i Østjylland? Torben Svendsen ApS udfører alle typer af beton- og støbearbejde. Om det så drejer sig om udgravning af kældre, sokler til tilbygninger eller anlæg af nye gulve, har vi den nødvendige erfaring og ekspertise. Samtidig sørger vi altid for at bruge det mest moderne udstyr, og de bedste materialer. Sådan er du sikker på at få et fornuftigt resultat. 

Vi rådgiver også gerne, lige netop på det niveau der passer dig bedst. Vi kan hjælpe med enten bare udførslen, eller også hjælpe dig med at komme frem til det helt rigtige indgreb at foretage. 

Når man får lavet en ny tilbygning eller en kælder, er det vigtigt at have et ordentligt fundament. Her har vi netop den relevante erfaring og ekspertise til dette. 

Desuden bygger vi også støttemure og gulve. I alle tilfælde sørger vi for at resultatet bliver det mest mulige for både dig og vores faglige stolthed. 

Kontakt os gerne og få en uforpligtende samtale. Vi arbejder som udgangspunkt i Østjylland, deriblandt i Aarhus, Skanderborg, Galten og Silkeborg, men vi er klar på at arbejde andre steder.

 

Kontakt os for mere information

Har du brug for at høre mere omkring beton- og støbearbejde eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du kontakt os på mobil 40 30 99 55 eller telefon 86 95 45 90. Vi løser i dag både entreprenøropgaver for private kunder og virksomheder, som er placeret i det midtjyske. Her kan bl.a. nævnes byer som Skanderborg, Galten, Silkeborg og Aarhus.

Kontakt os