Entreprenør, Kloakmester i Silkeborg, Aarhus

Jordarbejde

En vigtig del af at få lavet en ny bolig, er at sørge for at undergrunden bliver tilpasset ordentligt. Med mere end 20 års erfaring indenfor branchen, tør vi godt bryste os af at kunne levere at fast højt niveau. Når man skal have lavet jordarbejde, er det svært at gøre om. Derfor er det utroligt vigtigt at det bliver rigtigt første gang. Det garanterer vores erfaring og ekspertise at det bliver. 

Uanset om det drejer sig om at grave ud til en kælder eller fundamentet til en nybygning, skal det foregå korrekt og ende helt rigtigt.

Andre typer for jordarbejde kunne være:

Terrænregulering

Terrænregulering går ud på at udjævne grundens niveauforskelle ved at fjerne eller tilføre jord. Som udgangspunkt skal det foregå mindst 0,5 m fra naboskel. Dog kan der søges om dispensation fra dette i særtilfælde. Der er mange overvejelser at tage i forbindelse med terrænregulering, som vi alle gerne hjælper med. Eksempelvis bør man undgå traktose, hvilket betyder at jorden er presset så meget sammen at vand, rødder, planter m.m. har problemer med at gennemtrænge det. 

Kontakt os, enten her på hjemmesiden eller på telefon, og få en uforpligtende samtale, samt et eventuelt tilbud. Vi arbejder særligt i Aarhus, Skanderborg, Galten og Silkeborg, men arbejder også andre steder.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder 

Du kan kontakte os via vores hjemmeside, på mail info@torbensvendsen.dk, telefon 40 30 99 55. Sammen kan vi finde den bedst mulige løsning for dig.

Kontakt os