Entreprenør, Kloakmester i Silkeborg, Aarhus

Rørskader

Rørskader er vigtige at få repareret, selv om de kan svære at opdage. De kan både forekomme i skjulte og synlige rør, og hvis det sker i et skjult rør, kan det være svært at opdage. Vi hjælper også gerne med at diagnosticere dine rør, og vurdere om der kan være rørskader. 

Hvis de ikke bliver ordnet, kan de lede til oversvømmelser og andre skader der kræver meget dyre indgreb. Derfor er en reparation af en rørskade en stærkt økonomisk operation. Når det drejer sig om at ordne skader på kloakker, er vi autoriseret kloakmester. Det gør os til en af de få der må lave kloakarbejde i Danmark. Private må ikke lave kloakarbejde selv.

Betroede, professionelle samarbejdspartnere omkring rørskader

Vi udgraver gerne dine mindre rørinstallationer, og har samarbejde med betroede VVS-samarbejdspartnere, som udfører det samme kvalitetsniveau af arbejde som vi står for. Derfor kan du trygt kontakte os, hvis dit vandrør sprænger. Det er vigtigt at have en håndværker du kan stole på rykker hurtigt ud, og det er vi. Sprængte vandrør kan hurtigt udvikle sig til en regulær katastrofe, og det er vores faglige stolthed at løse det så hurtigt som muligt. 

Vi kan også ordne forsikringsskader.

Vi arbejder særligt med rørskader i Aarhus, Silkeborg, Galten og Skanderborg (plus resetn af Østjylland), men vi er fleksible. 

Kontakt os og hør mere 

Du kan kontakte os via vores hjemmeside, på mail info@torbensvendsen.dk, telefon 40 30 99 55. Sammen kan vi finde den bedst mulige løsning for dig.

Kontakt os