Entreprenør, Kloakmester i Silkeborg, Aarhus

Professionel renovering af din kloak

Rotter, forstoppelser og slitage. Årsagerne bag kloakproblemer er vidtfavnende – og derfor er det ikke altid let at lokalisere problemet på egen hånd.

Hos Entreprenørfirmaet Torben Svendsen har vi en bred erfaringsramme. Vi har udført renovering af kloak i mere end tre årtier. Fra vores kontor i Herskind opererer vi professionelt på tværs af hele Østjylland. Vi bestræber os på at blive din foretrukne kloakmester – og vi gør en dyd ud af at skabe værdi for dig!

 

TV-inspektion: Indblik for os – og for dig

Ethvert kloaksystem er designet specifikt til den enkelte bygningskonstruktion. Af denne årsag kan det ofte være vanskeligt at lokalisere kloakproblemet uden den nyeste teknologi.  

Er der behov for TV-inspektion i forbindelse med renovering af kloak, har vi et række professionelle firmaer, som vi samarbejder med for at lokalisere problemet hurtigt og effektivt.

 

Afpropning: Renovering uden opgravning

Hvis man har et ubenyttet rør i kloaksystemet, kan det være en god idé at få foretaget afpropning. Hvis røret ikke gennemstrømmes, kan det nemlig give fri adgang til ubudne gæster - og du kan risikere at få besøg af rotter, som vil benytte rørene som levested.

Afpropning fungerer ved, at røret tilstoppes ved hjælp af en special-beton. Dette foregår uden opgravning – og det er tilmed muligt at genåbne tilslutningen efterfølgende, hvis behovet skulle være der.

 

Pust nyt liv i brønden

Vores renovering af kloak indebærer ligeledes brøndrenovering. Denne procedure indebærer en detaljeret gennemgang af din brønd og problemløsning af eventuelle skader. Vi anbefaler, at du får foretaget en gennemgang af din brønd og øvrige kloaksystem mindst en gang om året. På sådan vis kan du forebygge og løse kloakproblemer, før de opstår.

 

Få et uforpligtende tilbud i dag!

Har du akutte problemer med kloakken eller ønsker at forhindre selvsamme, sidder vi klar fra vores kontor i Herskind. Vi rykker både ud til dig, der bor i Aarhus, Silkeborg og i hele Skanderborg Kommune.

Vi tilbyder både kloakserivce, kloakrensning, kloakspuling og meget mere. Få et uforpligtende tilbud på en af vores ydelser allerede i dag på på mobil 40 30 99 55, telefon 86 95 45 90 eller kontakt os via kontaktformularen på denne side. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os