Entreprenør, Kloakmester i Silkeborg, Aarhus

Effektiv kloakservice i Østjylland

Tilstoppede toiletter, afløb eller oversvømmelser. De fleste private boligejere har oplevet problemer med kloakken – og når problemet først er opstået, kan det være vanskeligt at løse på egen hånd. Hos Entreprenørfirmaet Torben Svendsen ApS har vi mere end 30 års erfaring som autoriseret kloakmester. Vi ved, hvad det vil sige at yde effektiv kloakservice – uanset om du bor i Aarhus, Silkeborg eller Skanderborg Kommune. Kontakt os i dag for at få mere at vide!

Ydelser til ethvert behov

Vi har beskæftiget os med kloakservice i en lang årrække - og derfor er du garanteret kompetent sparring, når du står med et problem med kloakken. Gennem årene har vi tilegnet os stor erfaring og en bred vifte af kompetencer indenfor kloakservice.

Vores kloakservice indebærer således en lang række alsidige ydelser, der skaber værdi for dig som privat boligejer såvel som den mindre erhvervsdrivende. Vi hjælper blandt andet med opgaver som:

Vi gør en stor dyd ud af at tilbyde vores kunder løsninger, der har langvarig effekt. Kommer vi ud til en opgave, hvor vi vurderer der er behov for kloakrensning, TV-inspektion eller kloakspuling, har vi et hold af samarbejdspartnere, som vi kan kontakte.  Alle vores samarbejdspartnere er top professionelle og vi står 100% inde for det kloakarbejde, som de udfører.  

Men tøv ikke med at kontakte os. Vurderer vi, at det er et job for én af vores samarbejdspartnere, så er vi stadig med dig hele vejen. Sammen skaber vi et sikkert kloaksystem!

 

En positiv arbejdsmoral med kunden i højsædet

Det kan synes uoverskueligt at varetage kloakproblemer. Ofte medfører det en grim lugt og oversvømmelser, som kan få alvorlige konsekvenser for boligens konstruktion. Af den årsag rykker vi hurtigt ud med den nyeste teknologi på området.

Vi udfører kloakservice hos private kunder og erhvervslivet – og gør altid en stor indsats for at give kunden en god oplevelse uanset problemets omfang. Vi vender en træls situation til noget positivt, så du kan ånde lettet op og få ro i maven.

 

Sikker kloakservice? Få hjælp til kloakken i dag!

Vores kloakservice spænder vidt – og det samme gør vores geografiske råderum! Vi opererer på tværs af det østjyske og rykker med kort varsel ud til dig i Aarhus, Silkeborg og i hele Skanderborg Kommune. Kontakt os ganske uforpligtende på mobil 40 30 99 55, telefon 86 95 45 90(kontoret) eller via kontaktformularen på denne side. Sammen løser vi dit kloakproblem!

Kontakt os