Entreprenør, Kloakmester i Silkeborg, Aarhus

Kloakrensning: Din vej til et sikkert afløb

Døjer du med et tilstoppet toilet, afløb eller faldstamme? Så skal du måske have foretaget en kloakrensning. Hos Entreprenørfirmaet Torben Svendsen ApS har vi mere end 30 års erfaring som autoriseret kloakmester og tør derfor godt kalde os selv eksperter i identificering af kloakproblemer - så tøv ikke med at kontakte os, uanset om du bor i Aarhus, Silkeborg eller Skanderborg Kommune!

Hvad indebærer en kloakrensning?

Gennem årene kan kloakrørene ikke undgå at blive tilstoppet en smule som følge af snavs, fedt og andre lignende partikler fra spildevandet. Af den årsag kan det være nødvendigt at få foretaget en kloakrensning for at skabe gennemløb gennem rørene og derved undgå forstoppelser – og i værste fald oversvømmelser.

Som udgangspunkt anbefaler vi, at du får foretaget en kloakrensning hver tredje til femte år for at forebygge eventuelle kloakproblemer. Har du problemer med klokken, så kontakt os gerne.

Vurderer vi, at der vil være behov for en kloakrensning, kontakter vi én af vores samarbejdspartnere, som kan foretage kloakrensningen. Vi er med dig hele vejen – sammen får vi renset din kloak!

 

Sikker lokalisering af problemet

Vi oplever desværre ofte, at tilstopninger af kloakrørene er mere omfattende end først antaget, og der er måske opstået rørskader. I sådanne tilfælde er det vigtigt at få foretaget en kloakrensning, samt få repareret evt. rørskader. I nogen situationer vil en TV-inspektion også være nødvendt. Når skaden er 100% lokaliseret kan vi tage stilling til det videre forløb.

Er der behov for kloakrensning og/eller TV-inspektion har vi et hold dygtige samarbejdspartnere, som vi tilkalder. Sammen renser vi din kloak, så den fungerer tip top igen!

 

Kompetent kloakmester nær dig: Kontakt os for at vide mere!

Som autoriseret kloakmester står vi klar til at hjælpe dig med kloakrensning. Vi har øje for det gode håndværk og dine ønsker som kunde, så vi finder frem til den ydelser, der passer perfekt til dine behov! Kontakt os allerede nu på mobil 40 30 99 55, telefon 86 95 45 90eller via kontaktformularen på denne side.

Kontakt os