Entreprenør, Kloakmester i Silkeborg, Aarhus

Kloakseparering i Aarhus, Galten, Skanderborg & Silkeborg

Her er alt hvad du skal vide om kloakseparering.


I en fælleskloakering løber regn- og spildevand i de samme rør. Dette har adskillige ulemper:

  • Det forstørrer risikoen for oversvømmelse i boligområder.
  • Øget risiko for at kældre kan blive oversvømmede under alvorlige regnskyl, ved at regnvandet løber ind igennem afløbsriste.
  • Risiko for at renseanlæg bliver overbelastede, ved at der løber for meget regnvand igennem dem.
  • Øget risiko for at kloakken ikke kan klare vandmængden. Dette kan lede til at kloakkerne lukker urenset spildevand ud i naturen, såsom vandløb og havet.

Derfor har de danske kommuner indført en politik om at omlægge hele deres kloaknet til separatkloakering, for at være forberedt på mere ekstremt vejr i fremtidens klima. Ambitionen bag dette er så at regnvand bliver lukket direkte ud i naturen, imens det beskidte spildevand sendes til renseanlæg. Denne politik kan betyde at private grundejere bliver påbudt at omlægge deres kloakering, sådan at deres fælleskloakering bliver separeret.

Erfaren kloakmester til kloakseparering

Ligesom det meste andet kloakarbejde, skal en kloakseparering udføres af en autoriseret kloakmester. Ved at henvende dig til Entreprenørfirmaet Torben Svendsen ApS, er det lige netop hvad du får.
Hvis du enten nu er blevet påbudt at skulle omlægge din kloak, ved at du snart bliver, eller alligevel skal have en stor renovering af huset, er det værd at tage kontakt med os. Vi har hjemme i Galten området, men dækker også kunder i Silkeborg, Skanderborg, og Aarhus.

 

Kontakt os for mere information

Har du brug for at høre mere omkring kloakseparering eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du kontakt os på mobil 40 30 99 55 eller telefon 86 95 45 90. Vi løser i dag både entreprenøropgaver for private kunder og virksomheder, som er placeret i det midtjyske. Her kan bl.a. nævnes byer som Skanderborg, Galten, Silkeborg og Aarhus.

 

Læs også om belægninghøjvandslukkeomfængsdræn og tv inspektion.

Kontakt os